Вижте с какви обиди е бил засипван Денис Теофиков от продуцента си! Гилдията скочи срещу Николай Пашев

1

- Advertisement -

Още от първия ден след самоубийството на фолк певеца Денис Теофиков, който скочи от 7-ия етаж, тръгнаха слухове, че го е мъчила депресия заради продуцента му Николай Пашев и озвучителя му Цеци Лудата глава. Вчера голяма част от гилдията нарушиха мълчанието си и отправиха директни обвинения към тях.

Дама на име Екатерина Иванова, която е работила като пиар във фолксредите, написа: „4 години Денис ти търпя обидите и заплахите. Взимаше му всичките пари от участията. Глобяваше го, защото е закъснял 5 мин. Не можеш да крещиш на 19-годишно момче:

„Копеле, ще ти счупя ръцете“.

Дана усещаш същата болка, която му причини. Ти си срам и позор за целия ни бранш“.

Тя подкрепи написаното и със снимка на Николай Пашев. Минути по-късно с пост излезе и певицата Цветелина Грахич, която пък заяви: „Всеки втори иска да е продуцент… Продуцент в БГ, освен да (лапа парички) и да „твори“ някакви песнички (едномесечни хитчета) друго не може. Толкова е важно да попаднеш в правилните ръце, особено в такава крехка възраст. Толкова са важни първите стъпки. Нито едно продуцентче не разбра, че освен това, трябва да бъде баща, майка, приятел, брат, сестра. психолог… Ех… жалко за изпълнителите, които не са достатъчно силни и смели да прекратят всичко на секундата! Животът не свършва след това“.

Интересен факт е, че и самата Грахич бе част от същата музикална компания, но според последни данни е напуснала. Емрах Стораро сподели и подкрепи написаното от колежката си, пише „Телеграф“. Припомняме ви, че Емрах бе във фирмата на Пашев, но татко му Тони плати солена сума, за да прекрати договорните отношения на сина си.

Други изпълнители като Дана и Малката пък скочиха в защита на продуцента и споделиха, че Денис го е приемал като свой втори баща. Голяма критика отнесе и Лудата глава, който, вместо да сподели мъката си от загубата на Теофиков, започна да се оправдава с думите, че от лятото не работи с него.

1 Коментар
 1. Данаил Лазаров казва

  Чакам с нетърпение момента, в който ще разбера, че на Николайка Пашева са му повдигнали обвинение по чл. 127, ал. 3 от НК, или че той е катастрофирал с колата си и е отишъл при Денис!
  Само тогова ще се почувствам малко по-добре, защото тогава вече ще има някаква справедливост и равновесие!
  Защото този човек заслужава да му се случи нещо наистина лошо, защото само така ще му бъде въздействано да ПРЕСТАНЕ да тормози хората с които работи, да спре да ги лъжи, мами и ощетява.
  Защото ако той беше се държал по-добре с Денис, ако наистина му погамаше и го уважаваше, то Денис със сигурност щеше да види и да оцени това, както и сега щеше да е все още жив, защото щеше да се радва, да има цел и мечти, които да преследва и постига, а не да бъде депресиран и подтиснат, заради системно инизително, деспотстващо поведение и жестоко отношение от страна на тази гадина, Пашева!
  https://www.facebook.com/groups/1658578814436502/permalink/2703481376612902/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече