Проф. Кантарджиев срива Рачков със земята! Шоуто на комика със сериозна конкуренция

0

- Advertisement -

Димитър Рачков вече няма да мери рейтинг със свои колеги – актьори и шоумени, а с един от хората, от които повече от година зависеха мерките срещу разпространението на Ковид-19 у нас. Това е проф. Тодор Кантарджиев. На 66-годишна възраст мустакатият имунолог реши да стане шоумен в Би Ти Ви. Той прие място в журито на предстоящия сезон на „България търси талант”.

Според източник на „Уикенд”, атрактивният професор се е съгласил да участва не толкова за хонорара, колкото за идеята. Освен това направил изрична уговорка с Би Ти Ви, че във всяко предаване ще му бъде предоставяна възможност да агитира в полза на ваксините. Запознати издават, че проф. Кантарджиев ще получи 30 000 лева хонорар за изявата си като журиращ в шоуто.

„Професорът e много свеж! Ще срине Рачков!”, кълнат се хора в Би Ти Ви. Имунологът, който месеци наред бе главно действащо лице в Националния оперативен щаб за борба с коронавируса, застава на мястото на Любен Дилов в журито на „Талантите”. Дилов се раздели с шоуто миналата година заради амбициите си за парламента. В трите живи предавания тогава го смени Любо Нейков. За разлика от превъплъщенията си по предварително написани сценарии обаче, актьорът се оказа крайно скучен, когато работи със собствени реплики. Зрителите не го харесаха и телевизията реши да го смени през предстоящия осми сезон на „Талантите”.

Вместо да търсят нов шоумен, продуцентите взеха нестандартно решение. Те поканиха пенсионирания професор, който цял живот се е трудил в областта на медицината, но според тях е роден за сцената. Още от времето си в НОЩ той направи впечатление в чувството си за хумор, а според хора от кухнята на „Талантите” именно от него публиката може да очаква най-много смешки през предстоящия сезон.

Макар че завръщането на формата на екран се очаква чак в края на февруари, записите вече вървят и, според очевидци, професорът показвал пред камерите остроумие, на каквото Рачков може само да завижда. Очаква се „Талантите” догодина да се излъчват в традиционното си екранно време – неделя вечер. Това означава, че ще бъдат в пряка конкуренция със „Забраненото шоу на Рачков”, което засега държи добър рейтинг, но търпи много критики. В Би Ти Ви са почти сигурни, че смешките на Кантарджиев ще се окажат по-забавни от тези на Митко.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече