Тежки любовни връзки бележат живота на примата Глория (Изневери и шамари я разочароват от мъжете)

0

- Advertisement -

Примата на поп фолка Глория никога не е афиширала връзките си със силния пол. Оказва се, че те не са били никак леки – стигало се е до шамари, заплахи от ревност и ултиматуми. Може би затова и когато дъщеря й Симона попадна на грешния човек, Глория успя да я убеди да се раздели с него овреме, макар да остане самотна майка като нея самата.

Първата истинска любов

на Гло е била белязана от ревност. Тя е била на 18, а мъжът, по когото въздишала – на 36. Той въртял бизнес с автокъщи и бил известен на общността в Русе, откъдето е родом фолк звездата. По това време Глория вече усилено се развива като певица и редовно пътува с оркестър „Извор”, включително и в чужбина. На бизнесмена обаче малко по малко започнала да не му харесва работата и не можел да приеме, че нея я няма дълго време. Не харесвал факта, че работи по нощни заведения и привлича вниманието на други мъже. Още повече, че самите те се запознали в ресторант на Дунав мост, където тя пее.

Глория се надявала, че ревността му ще утихне и той ще приеме кариерата ѝ. Точно обратното – проблемът не само че не отминавал, а даже се задълбочавал. Мъжът буквално се превърнал в сянка на певицата. Придружавал я на абсолютно всичките ангажименти. Започнал да заплашва майка ѝ, нахълтал в дома им с пистолет, защото мислил, че Глория му изневерява.

Междувременно прохождащата певица разбрала, че гаджето ѝ е истински женкар с няколко брака и деца зад гърба си. Категорично решение да си тръгне обаче примата на фолка взела след

жестока проява на насилие.

Имала участие в Русе, на което той я придружил, пише „Уикенд“. Прибрали се обратно и точно тогава бизнесмен се напил и се развикал: „Какво, ще пееш ли?”, след което ѝ ударил толкова силен шамар, че разбил устата ѝ. „Разбира се, че ще пея, не ме познаваш!”, отвърнала му Глория. След тази случка тя го напуска. За да е сигурна, че няма да й се случи нищо лошо, подава жалба срещу него в полицията.

Следва поредно разочарование за звездата на масови жанр. Нейна приятелка й открадва мъжа, а Глория не прощава нито на дружката си, нито на левента. Поредният мъж в живота на примата на фолка е композиторът Илия Загоров, който е баща и на единствената й дъщеря Симона.

Разривът настъпва след 10 години щастлив семеен живот, в които съпрузите не се разделяли и за час. „Омръзнахме ли си, славата ли не ни понесе – не знам, но в един миг любовта сякаш изчезна. И двамата бяхме популярни, но дойде моментът, в който той заяви: „Аз съм Илия Загоров, аз не съм мъжът на Глория.”. Зле му се отрази славата… Помня, че като започна да казва: „Ще се занимавам с някакви песнички аз, ще дрънкам на китарата!”. „Илия, защо разсъждаваш така? – питах го. – Капка по капка става вир. Когато знаеш какво искаш, успехите се натрупват и вървиш напред”, пише в автобиографичната си книга Глория. Тя се опитвала да го подкрепя, но за съжаление тандемът им се разпаднал.

„Започнахме да се караме, да си правим напук – стана ежедневие. Аз научавам за много негови забежки. Веднъж го попитах:

„Добре, защо го правиш? Какво не ти достига?”.

„Защото ми обръщат внимание”, каза ми той. Тогава разбрах, че може би доста неща не знам за него”, откровена е изпълнителката на „Откраднат миг” за последвалата раздяла.

През годините певицата никога не е казвала лоша дума за бившия си мъж, поне пред медиите.

Дори и преди дни чалга дивата спомена Илия Загоров в свое интервю, като заяви, че са правели само хитове и са били невероятен творчески тандем.

След Илия Загоров тунинговата фолкаджийка започва да сменява доста често мъжете си. В този период започва

аферата й с Георги Илиев,

после идва ред на други бизнесмени и богаташи, като преди около 2 години се залюби с бившия кандидат-кмет на Пловдив Йордан Джермански. Това е единствената й публично афиширана връзка след разлъката със Загоров. Уви, любовта им не продължи дълго и двамата си казаха „сбогом” още през 2020-та година.

В момента Глория няма мъж до себе си, но пък не страда от липса на ухажори, твърдят от обкръжението й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече