Разкриха тайната семейна връзка на Стоян от „Игри на волята“! Ето на кого е баща според зрители (СНИМКА)

0

- Advertisement -

Има ли тайна семейна връзка полицаят Стоян с участник от племето на Приключенците в „Игри на волята“. Този въпрос си задават фенове на риалити шоуто, след като семето на съмнението бе посято от колоритната му съотборничка Мани.

Според козметичката близък роднина на Стоян – дъщеря, син или брат, също участва в „Игри на волята“, но двамата крият за връзката си. Такъв бе случаят в миналия сезон, когато двете участнички Екатерина и Йоанна криеха, че са сестри.

Мани смята, че именно това е и причината Стоян всеки път да се ядосва и да е в лошо настроение, когато племето на Приключенците загуби. „Първоначално мислех, че е Милена, защото имат сходни черти, но сега вече клоня към Семира“, подозира Мани.

В интернет веднага заваляха конспирации по темата, като дори се появи и снимка. Прелюбопитното фото е от миналото на Стоян, облечен в джудо екип. Той позира до тийнейджър, който поразително прилича на Симеон.

Симеон обаче не е от племето на Приключенците, а на Жълтите. Освен това, запознати са категорични, че той не е тренирал джудо, а борба.

Други пък смятат, че това са „измислици на болния мозък на Мани. „Да, има роднинска връзка. Ралица му е дъщеря, а Димо му е племенник“, иронично подмятат в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече