Светлана Гущерова печели луди пари от най-модерния наркотик! Веселите й балони са хит в мрежата

0

- Advertisement -

Светлана Гущерова възмути по-възрастните си последователи и родители с промотирането на балони с райски газ. „Моля, последвайте най-свежите балони”, написа пенсионираната плеймейтка. „Уикенд” провери страницата, която блондинката рекламира и попадна на най-новия хит в нощните заведения – балони, които предизвикват халюцинации и неудържим смях. „Веселите балони” струват между 5 и 10 лева.

Те съдържат диазотен оксид, известен като „райски газ”. Това е химично съединение с формула N2O, което при вдишване предизвиква чувство за еуфория. Балоните се купуват на цена между 14 и 40 ст. за брой и се продават с около 2000% печалба.

Не е ясно дали страницата е заплатила на милионерската съпруга за да ги рекламира, или това е новият й бизнес. Откакто мъжът й Християн бе лишен от милионите на баща си Добромир Гущеров, младото семейство проявява все по-голяма креативност и се занимава с най-разнообразни бизнеси. Пижами, транспортни услуги и камиони са само част от начинанията на семейство Гущерови. Нищо чудно балоните също да са техен бизнес, като така се надяват на бърза и лесна печалба, която после да похарчат из бутиците с Милано и Париж.

Балоните с райски газ са процъфтяващ бизнес, който набира все повече популярност в Европа и у нас. С цел бързо опиянение, хиляди млади хора дишат райски газ. Дрогата е относително евтина и се продава легално. Увеличава се обаче загрижеността на експертите по въпросите на пристрастяването. „Веселите балони” могат да доведат до натравяне, световъртеж, гадене и дори парализа.

Газът се вдишва или през флакон, или от въздушен балон. Това води до кратко опиянение, което трае от 30 секунди до 2-3 минути. Потребители споделят за засилени усещания и изтръпване на цялото тяло. Някои се кикотят неудържимо. В комбинация с алкохол или други наркотици дишането на райски газ може да доведе до трайни увреждания на централната нервна система.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече