Истината за Митьо Пищова: Нито има толкова пари, нито такъв „питон“ (Шокиращи разкрития)

0

- Advertisement -

Огромен „питон“ в гащите, милиони в банкови сметки и баснословна бройка жени, минали през леглото на колоритния бохем Митьо Пищова. Така поне описва той сам живота си, като не спира да се хвали с изобилието и секси и пари, с които разполага.

Но дали е така? Панайот Кючуков от „Биг Брадър 3“, по-известен като Пацо, направи шокиращи разкрития за Пищова във влога на Тото от „Скандау”.

Така се случило, че преди десетина години Панайот гостувал на Пищова в дома му във Велико Търново. Там била и фенка, която симпатизирала на Пацо.

„Започнахме на неговата спалня, а пък той…”, заяви с недомлъвки Пацо, като се прекръсти, за да подчертае искреността си, и раздвижи присвити пръсти нагоре-надолу пред себе си. „За съжаление е така”, каза Пацо и изпъна показалец на масичката на Тото, а с другия леко отне от размера му. Гълъбовецът сподели още, че Митьо Пищова показвал снимки на мъжки полов член, но не е неговият. Били снимки от интернет. „Малко буди съжаление”, смята Пацо.

Пищова нямал и такива пари, каквато представа имало в медийното пространство. Боляринът печелил от конкурсите за красота, които организирал. Спонсори дават пари за събитието и след като покриел разноските, Митьо Пищова прибирал разликата, пише „Уикенд“.

„Спонсорите дават пари да намажат агнешко после от конкурса”, каза Панайот. Той присъствал на някои конкурси, но не бил в журито. Направило му впечатление, че се случвало наградите за красавиците-победителки да са доста необичайни. „Например 7 кг суджук – награда, поощрителна награда – две зимни автомобилни гуми. Момичетата са се чудили какво ще ги правят тези награди. Или пък 30 кг слънчоглед”, разказва Пацо.

Случвало се победителката получила плик, уж с 2000 лева вътре, каквато била обявената награда за първото място. Казали й да си мълчи, но в плика или нямало нищо, или имало символичната сума от 200 лева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече