След като синът на Карамански загуби ръката си: Александър Сано излетя за Цюрих с Нели Атанасова

1

- Advertisement -

Актьорът Александър Сано излетя за Швейцария заедно със семейството си, за да подкрепи физически и психически доведения си син Иво Карамански-младши. Синът на покойния Кръстник на българската мафия се намира в Цюрих на рехабилитация, след като загуби лявата си ръка при тежка катастрофа.

Сано излетя заедно с жена си и майка на Иво – Нели Атанасова, и общата им дъщеричка Ава, която нямала търпение да гушне брат си. Актьорът публикува снимки от летището в Цюрих, като малко по-късно с видео стори се включи и самият Иво Карамански-младши от същото летище.

Миналата седмица стана ясно, че 24-годишният син на Нели Атанасова е претърпял тежка катастрофа в Нидерландия. В инцидента той е загубил лявата си ръка, писа „Уикенд“.

Тежкият инцидент с Иво се е състоял на магистрала в близост до град Утрехт, закъдето синът на дългогодишната водеща на предаването „Огледала“ по Би Ти Ви Нели Атанасова е пътувал с личния си автомобил.

Наследникът на Иво Карамански е заспал от умора зад волана, докато е шофирал, а оставеното без контрол возило е излетяло от магистралата, преобърнало се е няколко пъти и се е забило в дърво. 24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание в следствие на удара и е бил събуден след два дни в болницата в град Утрехт. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът е бил в безсъзнание.

„Животът му е бил спасен по чудо, но и благодарение на уредения живот в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са действали бързо и са съумели да го извадят изпод намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора. Ако подобен пътен инцидент се беше случил на Иво в България, той вече нямаше да е между живите…“, коментират нещастието, сполетяло Карамански-джуниър познатите му.

Карамански засега е без протеза, която ще му бъде поставена може би именно в Цюрих.

1 Коментар
  1. […] доведения си син Иво Карамански-младши, пише Show.bg. Синът на покойния Кръстник на българската мафия се […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече