Родители вдигнаха ръце от Мариана Попова! В училището на щерка й не искат и да чуят за нея

0

- Advertisement -

Родители си скубят косите, че децата им са се паднали в един клас с голямата щерка на Мариана Попова – Мария-Магдалена. Момичето е изключително умно, добро и интелигентно и всъщност нямат никакви проблеми с нея. Проблемът е в майка й.

Устата певица непрестанно имала претенции относно спазването на ковид мерките и дори измисляла свои такива. Заплашвала, че ще подава жалби и още от първия ден на учебната година настоявала класът на Мария-Магдалена да премине изцяло на онлайн обучение.

Разбира се, останалите родители, които имат професия с нормално работно време и са в постоянна заетост, за разлика от певицата, били против искането на Попова.

„Като я е страх от мечки, да не ходи в гората! Щом толкова иска, да си премине самосиндикално на онлайн обучение. Дъщеря й може да си учи от къщи, както позволява законът. Не виждам защо останалите деца също трябва да са затворени между четири стени заради страховете на един родител“, гневи се една от майките в класа на Мария-Магдалена.

Другите родители също са възмутени от постоянно мрънкане на Попова, като я определят като „изключително досадна женица“, с твърде високо самочувствие.

Това, което най-много ги притеснява обаче, е настояването на Мариана да се въведе специален тест филтър за учениците в класа, като всяка седмица биват тествани с бърз тест. „Тя го нарича „щадящ“, понеже не се правел от медицинско лице и не се пъхал толкова навътре носа. Тестването ставало от родител. Но за мен няма нищо щадящо в това всяка седмица да ровя в носа на детето си“, ядосват се родители.

И добавят: „След като е толкова параноична, нека се ваксинира. Както тя настоява за бързи тестове, ние можем да настояваме за ваксини“.

Към момента обаче Попова не се доверява на имунизациите срещу Covid и отказва да се ваксинира.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече