СРАМОТА! 300 лева издръжка плаща мъжът на Мара Отварачката на бившата си съпруга

0

- Advertisement -

Фолк певицата Мария успя да разведе лихварят Мирослав Мерджанов, с когото кара бурен любовен романс от началото на годината. В началото на септември мускулестият мачо е разтурил брака си с блондинката Вая по взаимно съгласие в Софийския районен съд, научи „Уикенд“.

Според решението на съда Мирослав ще плаща по 300 лева издръжка за всяко едно от двете си невръстни деца до навършване на пълнолетието им. За вече бившата съпруга и децата остава и семейното жилище от 312 квадратни метра в тузарския жилищен комплекс със затворен достъп „ММ“ на Околовръстния път в София.

Раздялата между Мирослав и съпругата му Вая обаче не е минала по мед и масло въпреки, че двамата са разтурили съдебно брака си по взаимно съгласие. Близки до зарязаната половинка на лихварския бос разкриха, че Мара Отварачката е отнела не само мъжа на Вая, но и баровски спортен автомобил, който й бил подарен само преди година по случай раждането на второто й дете. Отнетото от зарязаната съпруга возило е решено в червен цвят „Ферари Калифорния“ с падащ таван, модел 2016 г.

„Ферарито се водеше на името на Мирослав, който също има такъв автомобил, само че в жълт цвят. Преди около месец лихварят просто прибра колата от гаража на съпругата си под предлог, че трябва да го прати за технически преглед и смяна на масло и филтри в Гърция. Ферарито обаче е послужило като бартерна сделка на Мирослав – той го е оставил за продан в софийска автокъща, а срещу това е получил чисто нов джип „Мерцедес“ GLE 63, който беше подарен на Мара Отварачката“, разказва близък до бившата съпруга на Мирослав Мерджанов.

Според думите му, тъй като цената на джипа за Мария била по-висока от оценката на ферарито, той оставил като добавка на автодилъра и скъп дамски часовник „Картие“ с 18-каратово розово злато. Бижуто също било конфискувано от „разжалваната“ Вая.

Огорчената бивша съпруга на Мирослав е убедена, че Мара Отварачката стои в дъното на унизителното отношение на бащата на децата й. Нейни приятели споделят, че през последния месец Вая посещава редовно психолог и за кратко е приемала медикаменти „Ксанакс“ за успокоение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече