Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
ПОЗОР! Георги Братоев организирал пира край реката в "Игри на волята" (Цялата истина за най-наглата измама в шоуто) - Новини от шоубизнеса

ПОЗОР! Георги Братоев организирал пира край реката в „Игри на волята“ (Цялата истина за най-наглата измама в шоуто)

2

- Advertisement -

„Позор!“ – това е масовото определение, което дават зрители на „Игри на волята“ по повод най-голямата измама в историята на шоуто.

Във вчерашния епизод водещите разкриха как племето на Шампионите, което бе цялата седмица на реката без храна според правилата на играта, всъщност добре си е похапвало. Бяха показани кадри как участниците си пекат наденички край огъня и мажат филии с пастет, благодарение на скрит в гората чувал, пълен с храна.

Вината за целия пир пое капитанът на племето Александър, който вместо да се засрами, реагира агресивно и започна да обижда продукцията. Малко след това напусна шоуто по собствено желание, а останалите участници бяха наказани.

Алекс пое вината с доста драма

По странно стечение на обстоятелствата един от най-популярните и разпознаваеми лица в „Игри на волята“ – волейболистът Георги Братоев, си тръгна от предаването ден по-рано. Официалната причина бе раменна контузия, но зрители се усъмниха, че това е оправдание и всъщност Братоев си е тръгнал, за да не се набърква името му в позорния скандал.

Именно волейболистът бе най-притеснен, че ще трябва да изкара 1 седмица на реката без храна и постоянно повтаряше, че няма да издържи и ден. „Виждали сме жена му Пламена да носи чували с храна край реката. Явно са се разбрали предварително къде точно да ги оставя“, разказват туристи, попаднали в близост до снимките на „Игри на волята“. Съпругата на Братоев е имала и информация кога племето на мъжа й ще се намира на реката, за да остави пратката, допълват запознати.

За „късмет“ обаче човек от продукцията я засича с чувала и решават да им устроят капан с камерите. За да не се опозорява името на шампиона на България по волейбол, той е „посъветван“ да излезе от играта няколко дни преди да излъчат в ефир грозната измама.

Дори зрителите обаче надушиха, че има нещо „гнило в Дания“ и засипаха социалния профил на Братоев с въпроси и обвинения относно скандала. „Не бягам от отговорност. Съжалявам за случилото се. Аз съм един от главните организатори и си го признавам“, разкри в крайна сметка самият Братоев.

2 Коментара
  1. Кера казва

    Позор!!!
    Ако медалите на целия отбор са спечелени така …то тогава не са никакви олимпиади,шампиони,победители и т.н.а са шмекерджии и мошеници.
    СПОРЕД МЕН ДАЖЕ НЯМАТ МЯСТО В ИГРИ НА ВОЛЯТА,ТРЯБВА ДА ГИ ИЗГОНЯТ ПОЗОРНО

  2. С от Бгмама казва

    Глупости на търкалета. Всщност повечето мнения на зрители са против продукцията. Позор е да се държат хора гладни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече