Ивайло Захариев и булката му се женят почти за без пари! (Подробности)

0

- Advertisement -

Ивайло Захариев се готви да вдига сватба без пари. Както е модерно сред родните знаменитости, актьорът и неговата изгора Станислава са уредили почти всичко в най-щастливия им ден да бъде на аванта. В същото време – да е на висота като за звезди.

Големият ден, в който Ивайло и Станислава ще си кажат „Да!”, се пази в тайна, но според източници на „Уикенд” ще е тази седмица. От сега се знае, че някои от най-важните пера в бюджета на събитието са записани в графа „Безплатно”. На първо място това са булчинската рокля и костюмите, в които ще бъдат облечени младоженецът и шаферите.

Ролите на последните ще се изпълняват от децата на двойката, които са общо три, все от предишните бракове на младоженците – двамата синове на Ивайло и дъщеричката на Станислава. Актьорът вече разкри, че и той, и наследниците му ще носят папионки. Булката, както повелява традицията, пази роклята си в тайна до настъпването на деня, в който ще се появи в нея пред своя избраник. Най-вероятно рокличката на дъщеря й ще е умален вариант на нейната собствена, тъй като Станислава открай време показва откровена склонност да се облича в дрехи, подобни на тези на детето си.

По-важно е обаче, че дизайнерът, от когото са взети всички изброени тоалети, е един от най-скъпите в България. Става въпрос за шивач от Асеновград, който в последните години масово облича родните миски, манекенки, плеймейтки и кандидатки за светска слава. Цените, на които продава, могат да се конкурират с тези в Англия.

Само че Станислава и Ивайло най-вероятно няма да дадат и стотинка, за да се облекат в негови произведения, защото още от първото си стъпване в бутика му не спират да го рекламират от страниците си в социалните мрежи. Хората, които плащат за подобни неща, рядко го правят. Бъдещата булка, която е от Асеновград, също като дизайнера, вероятно го познава отдавна и е успяла да го убеди, че за него не е разход, а капиталовложение да им даде дрехи безплатно. Нищо чудно да са само назаем, но така или иначе ще свършат работа за сватбата, пише „Уикенд”.

Самата Станислава не може да се похвали с кой знае колко последователи в социалните мрежи, но младоженецът има цели 45 000, което го прави почти равностоен по Интернет популярност на колегата му Владо Карамазов. Така че всякакви фирми редовно го ползват като рекламно лице, предоставяйки му стоки и услуги без пари, като в същото време му плащат, за да показва как ги използва. Едва ли ще е изненада, ако облеклото на влюбените е една от тези стоки.

Другото, за което почти с пълна сигурност може да се каже, че ще е без пари, е сватбената фотография. Станислава от години работи с фотографката Калина Серафимова, която е нейна близка приятелка. Двете правят „Бебеносещ календар”, покрай който блондинката преди време се запозна с актьора. В същото време най-добрият приятел на Ивайло е сватбеният фотограф Иво Орешков, който дори му беше кум миналия път, когато се ожени. Едва ли някой от двамата ще вземе пари, за да снима. Много по-вероятно е сесията да мине като сватбен подарък.

Какво ще стане с ресторанта? В профилите на влюбената двойка направо извират снимки от различни ресторанти, които те рекламират. Няма да е изненада, ако някой от тях даде терен за партито след венчавката. В замяна на услугите после в интернет най-вероятно ще завалят снимки от ресторанта, придружени от благодарности за прекрасното обслужване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече