52-годишната Кремена Халваджиян се опъна до пръсване! (Стилистката прекали с филърите – СНИМКИ)

2

- Advertisement -

Кремена Халваджиян изглежда странно!

Кризата на възрастта явно не подмина и Кремена Халваджиян. Съпругата на Маги Халваджиян публикува снимки от последното есенно море с мъжа си, на които обаче промяната в лицето й е очебийна.

Стилистката изглежда така, сякаш всеки момент ще се пръсне. Видно е, че наскоро е посещавала естетичен хирург или дерматолог, който е напълнил лицето й с филъри и ботокс.

Устните на Кремена са „набухнали“ от хиарурон, но далеч по-впечатляващи са скулите, брадичката и челото й – там намесата е била най-драстична.

Потребители в мрежата се чудят защо и тя е преминала в отбора на „пластмасовите“ и си причинява всичко това…

„Кремена никога не се е славела като първа хубавица, но пък винаги е била естествена, а и мъжът й не сваля очи от нея. Що й трябваше да се прави на надуваема кукла, не знам“, пише дама в мрежата.

Не е ясно как приема промяната на жена си самият Маги Халваджиян, но едно е сигурно – оттук нататък Кремена ще трябва редовно да се подлага на тези процедури. В противен случай кожата й ще увисне тройно повече.

2 Коментара
  1. Благошвест & Швестослав казва

    Ако сме на нея ще дадем на съд пластичния си хирург. Г-жа Халваджиян изглежда, като да си е пъхнала напречно молив в устата. Брррррр!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече