Сгафилият Соломон Паси пропищя от полицията: Помощ! Тормозят ни

0

- Advertisement -

Бившият външен министър се жалва в социалната мрежа, търсейки съдействие от своите последователи, а се оказа, че нарушителят е той

Необяснимо шоу спретна преди ден екс външният министър Соломон Паси. Той изригна в профила си със следното послание в търсене на съдействие от своите последователи:

„Полицията в момента тормози жената и децата ми. Моля за помощ до Водната палата!“, проплака той, видя Show.bg. Постът на Паси е придружен със снимка на патрулен автомобил на районно управление.

Случката се разиграва в столичния квартал „Лозенец“, а няколко минути по-късно става ясно и каква точно е тя, както споделя самият политик. 

„Не бяха включени светлините за няколко метра, а ни преследваха все едно, че сме обрали БНБ“, пише Паси, който е мъж на Гергана Паси (бивш министър по европейските въпроси в правителството на Сергей Станишев).

„Вече всичко е ок., включихме светлините, подписахме фиша за 20 лева, не се стигна до искане на подкуп…“, разказа подробно историята Соломон Паси и благодари на хората, изразили своята съпричастност.

Дали някой се е отзовал на сигнала и е отишъл на място, остава загадка, а реакциите на онлайн потребителите масово са осъдителни. “ Не може хем да си нарушител, хем да се оплакваш по този жалък начин. Никога не е късно да станеш за резил”, коментират те.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече