Гери-Никол шокира с огромни зъби и нос като топлийка! (Фото само тук)

1

- Advertisement -

Поп иконата Гери-Никол шокира с поредната промяна във визията си. Това стана ясно от кратко клипче в сторито й, което бързо изчезна от социалната мрежа, но пък кадри от него ще останат из страниците на Show.bg.

Изпълнителката видимо е изпилила носа си и то в такава степен, на каквато фолк певиците Преслава и Камелия могат само да завидят. Обонятелният й орган бе сравнен с глава на топлийка и силно се доближава до този на Майкъл Джексън. Носът й рязко контрастира със зъбите й, които очевидно също не са в естествения си вид.

„Какво е това огромно чене! От ослепителната ти усмивка за малко да не забележа изпиления нос!“, „Ходила е при зъболекаря на Благо Джизъса“, „С тези зъби едва ли ще може да пее, по-скоро ще фъфли“, гласят част от негативните коментари по адрес на Гери.

Видът на Гери наистина е шокиращ и със сигурност не е манипулиран чрез фотошоп, тъй като е стопкадър от видео клип. Дали, кога и къде се е подложила на толкова инвазивни процедури, не знаем, но със сигурност голяма част от феновете й ще спрат да я следват заради новата й визия.

1 Коментар
  1. Ппп казва

    Без думи!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече