Утвърден алкохолик? Бахаров обръща по 4 бутилки бира вместо кафе! Влиза в морето по гащи

0

- Advertisement -

Явор Бахаров се размина на косъм със затвора, след като за пореден път го хванаха пиян и дрогиран зад волана, но явно не си е взел никаква поука – напук на покаянието, което демонстрира пред съда. Братът на Захари Бахаров продължава системно да злоупотребява със спиртните напитки и да се държи агресивно.

В това се увериха и папараците на „Уикенд”, които засякоха актьора на българското Черноморие във веселата компания на колегата му Бойко Кръстанов и други приятели.

Нашите фотографи установиха, че къдрокосият артист започва деня си с няколко бири за отскок. Едва в 9,30 часа сутринта на плажа в Царево той си поръча не кафе, а пенливо питие. След консумацията на 3-4 бутилки пиво настроение му видимо се подобри и Явор реши, че е настъпил моментът да поплува. Явно Бахаров бе забравил банския си костюм, защото влезе във водата само по долно бельо. Както си беше с боксерките, той цопна във водата.

Преди да се намокри, той добре опипа мъжкото си достойнство и хич не се смути, че край него има деца и възрастни хора. Развеселен, почерпения Явор се закачваше с околните и даже се опита да отмъкне надуваемия пояс на едно хлапе, намиращо се в близост до него. Момченцето се уплаши и побърза да се отдалечи, а актьорът му правеше уж смешни физиономии в опит да го разсмее. Уви – ефектът бе обратен.

Залитайки, Бахаров излезе от морето и се омота с кърпа. Някои от присъстващите на плажа го бяха разпознали и го обсъждаха не чак толкова тихо. „Пак е пиян и друсан! Как не го е срам?!”, цъкаха с език възмутени граждани.

След като се подсуши, Явор се запъти към приятелите си, сред които бе и колегата му Бойко Кръстанов. Доволно почерпеният актьор продължи да пие бира, докато аверите му се въздържаха от алкохол в този ранен час на деня. След кратък разговор, размяна на шеги и малко закачки, групичката се натовари в сребристосив автомобил – стара „Мазда”, и потегли към Лозенец. Хубавото в случая е, че Бахаров не караше колата, а зае мястото до шофьора. По пътя актьорът и приятелите му спряха на бензиностанция да заредят гориво. Изглежда, Явор бе забравил не само банския си костюм, но и обувките си, защото излезе от возилото бос.

В Лозенец звездата от сериалите „Стъклен дом” и „Съни бийч” отново демонстрира буйния си нрав. Камион, пълен със стока, бе препречил пътя на автомобила и Явор за малко да стигне до бой с водача на товарното превозно средство. „Разкарай се от тука бе, кретен! Ще те пребия!”, крещеше с пълно гърло по-малкия брат на Захари Бахаров. За негов късмет, Бойко Кръстанов успя да го вразуми, иначе сцената можеше да стане изключително грозна!

Припомняме, че преди два месеца Явор се размина с обидна за обществото присъда за алкохолните и наркоманските си изцепки в Банско. Окръжният съд в Благоевград помилва 36-годишия актьор и отмени решението за 1 година затвор, взето от съдиите в Разлог на първа инстанция. Ефективната му присъда бе заменена с условна за период от 4 години. При положение, че в този срок Бахаров отново наруши закона, то той ще влезе в затвора.

Явор уж публично се разкая за деянията си зад волана и заяви, че се срамува в тв интервю. „Допуснах голяма грешка, опасна и за обществото, и за мен. Преживях лични катаклизми, преосмислих поведението и светогледа си.  Ще загърбя стария си живот и ще тръгна по нов с помощта на колеги актьори и приятелката ми”, коментира къдравият артист. По всичко личи обаче, че това са само празни думи, които не са подплатени с реални действия.

Явор продължава да злоупотрябва с алкохола, а според някои хора от обкръжението му – и с наркотиците. Според наш източник, на морето той не е спирал да пуши трева, която си носел от София. Компанията свивала първата цигара с марихуана още в ранни зори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече