Само в ШОУ! Ето при кого е заминал Зуека заедно със семейството си в чужбина!

0

- Advertisement -

Васил Василев-Зуека не е заминал за Испания, както писаха някои жълти медии. Източник на Show.bg разкри истината за гурбета на актьора, който натъжи милиони българи, като разкри, че е напускал страната.

Той така и не пожела да каже в коя държава се е установил, а светски медии предположиха, че е заминал при свои близки в Испания.

„Не е в Испания, а в Англия. Там учи дъщеря му Девина, която е успяла да намери пазар на картините му през последната година. Уреди му и друга работа“, разкриват източници на Show.bg.

Зуека се радвал, че ще може да прекарва повече с време с дъщеря си, която имаше трудно тийнейджърство покрай раздялата на родителите си. Тя дълго време не можеше да прости на татко си, че е оставил майка й Нина Димитрова и бе в тежки отношения с новата му жена Ани Вичева. Едва след раждането на малкия й брат Стефан, Девина затопля отношенията със Зуека и новата му жена.

Девина учи Драма в Лондонският университет „Куин Мери“ и тази година се дипломира. Тя е много щастлива, че братчето й ще бъде по-близо до нея и е успяла да го запише в много добро училище в района.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече