Заби ги в земята! Руслан Мъйнов става крупен имотен предприемач

0

- Advertisement -

Колегите на актьора се оплакват от липсата на доходи насред пандемията, а популярният актьор от „Комиците“ се сдоби се обзаведе с нов дом

Руслан Мъйнов инвестира капитал в имоти и смята да се подсигури за години напред, научи Show.bg. На фона на изтънелите доходи на колегите си от актьорските среди, които страдат от ограниченията из залите и летните театри, популярното лице от „Комиците“ се обзаведе с нов дом, пише ПИК.

Артистът, който е родом от украинския град Измаил, стана собственик на имот във великотърновското село Арбанаси със статут на архитектурен резерват – мечта на много българи.

Изпълнителят придобил къщата от популярен предприемач с прякор Кангасейрото. Тя се намирала на най-високата точка на елитното населено място.

Междувременно обаче той не смята да спира до тук и вече е подал молба в общината за закупуване на още два имота от близо декар, разположени в съседство с неговите. Мъйнов ще трябва да се яви на търг за наддаване, за да завърши окончателно сделката.

Ако спечели имотите, той смятал да ги дава под наем за гости, за да си гарантира стабилни допълнителни приходи. Закупената вече къща смятал да ползва като лятна вила за себе си.        

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече