Гръм в Рая! Криско и Цвети разделени! Петрова се изнесла с двете деца при майка си?

1

- Advertisement -

Рапърът Криско и половинката му Цвети Петрова, които бяха смятани за едно от най-здравите семейства в музикалните среди, са се разделили, шушукат техни близки. Двамата имали сериозни проблеми от доста време насам, но Цвети все се надявала, че нещата ще се оправят. След последния скандал, бившата стюардеса се изнесла от дома им в „Бояна“. Заедно с двете им деца тя живее временно при майка си, твърдят източници.

Че отношенията им не вървят, тези дни призна и самата Цвети пред свои фенове. „Много често ми задават въпроса как успяваш с двете деца. Не съм жената чудо, нямам супер сили и не съм измислила хапче за оцеляване. Каквото е при мен такова е и при вас“, разпалено обяснява жената до Криско.

Тя споделя, че няма кой да й помага, не ползва услугите на бавачка, бабите също не могат да се включват във всекидневните грижи. Красавицата е на мнение, че и бащата трябва да се включва в отглеждането на малките, но при Криско това е почти невъзможно, тъй като е затрупан с ангажименти.

„Децата, къщата, семейството, те са точно толкова мъжка работа, колкото и женска. Затова за създаването на едно дете има нужда от двама, за отглеждането му също“, излива душата си Цвети.

„Когато се роди Амая, Криско повече й помагаше и я нави да си направят второ, като й обещаваше, че ще се включва в грижите. Уви, през последните месеци той почти не се прибира у тях, а Цвети започна да изпада в тежка депресия“, разказват нейни близки.

Рапърът дори рядко публикува снимки с децата си. Последната е от месец по време на почивка с 2-годишната Амая, която си играе на телефона, докато татко й спи. Фотосът отнесе доста критики защо толкова малко дете борави с телефон, вместо да някой да се занимава продуктивно с него.

„Отърви се от хората, които не те обичат. Това е най-трудното и важно нещо, което трябва да направиш в живота си. Престани да водиш уморителни разговори с хора, които не искат да се променят и престани да се срещаш с хора, които не се интересуват от твоето присъствие. Има много хора, които не трябва да са в твоя живот. Не трябва да живееш заради тези, които не те заслужават. Ти си господар на съдбата си и заслужаваш само искрено приятелство и любов.“

Това гласи един от последните постове на Цвети, който говори достатъчно за отношенията й с Криско.

1 Коментар
  1. […] че Show.bg първи разкри за краха в отношенията на звездната двойка. Още в […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече