Андреа със симптоми на тежка депресия! (Това, което направи, потресе мрежата)

0

- Advertisement -

Андреа буквално шокира мрежата вчера, какво се случва с нея?!

Андреа, която от много време насам сме свикнали да бъзикаме с фотошопа и напъните да се прави на това, което не е, вчера шокира с нещо неочаквано. Нещо, което накара феновете й да се запитат в депресия ли е певицата?

Бившата на Кубрат Пулев започна да публикува в официалната си страница спомени от връзката си с боксьора. Знаем, че двамата са разделени отдавна и самата тя призна, че Кобрата неведнъж й е слагал рога.

Докато той си живее живота и пет пари не дава обаче, бившата му постна в мрежата над двадесетина клипчета от романтичните им времена. Без обяснения, без да каже и дума, Андреа просто бълваше видео след видео – от посрещанията й на Кобрата на летището, от техни интервюта, почивки и прочие.

След което качи няколко свои снимки (разбира се, солидно обработени), над една от които написа следното:

„Всичко отминава. Такава е природата на познанието. Нищо не живее вечно. Неизменността е илюзорна, и ще дойде ден, когато от Слънчевата система ще останат само руини“…

Съмсем нормално е, че повечето от последователите й изразиха тревога за душевното й състояние и задаваха въпроси. Които тя, разбира се, моментално изтри, както и коментарите.

Не знаем каква е истината и какво се случва в главата на певицата, но се надяваме скоро да разберем.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече