Защо Цитиридис се върна толкова рано на работа? Водещият бачка без екип

0

- Advertisement -

Николаос Цитиридис се върна на работа по никое време – в разгара на лятото, когато всички останали телевизионни шоумени са се отдали на блажена почивка. Миналия вторник е бил първият работен ден за гръка след лятната му отпуска. Този сезон той изкара близо два месеца, без да си мръдне пръста.

Ваканцията на Николаос Цитиридис това лято започна още в средата на юни. Шоуто му бе спряно внезапно, след като изкара в ефир само две седмици с новото си времетраене – половин час вместо един, както в началото. И докато се говореше, че гръкът може и никога повече да не помирише камерите на Би Ти Ви, защото няма рейтинг, той взе, че се върна на работното си място.

Във вторник самият Нико показа снимки от гримьорната и студиото си. „Първи работен ден за сезона. Почивката приключи, идваме”, обяви той. Цитиридис публикува в социалните мрежи снимки от процеса по завръщането си на работа – подстригване на веждите, полагане на пудра, за да не лъщи темето му под прожекторите, подготвяне на студиото за работа и провеждане на записи.

От кадрите стана ясно, че гримьорната, с която младият водещ обича да се хвали в ефир, всъщност е доста мизерна – масичка с огледало и лампички, сбутана там, където екипът е успял да открие свободно място. Не стана ясно точно какви записи е правил Цитиридис във време, в което шоуто му не само че не е на екран, но и не се очаква да се завърне в близкия месец. Най-вероятно е ставало въпрос за реклама на предстоящия нов сезон, която Би Ти Ви скоро ще завърти в ефира си.

След като през пролетта предаването бе съкратено наполовина, то ще продължи да се излъчва в същия вариант и от есента, научи „Уикенд”. В същото време обаче водещият и екипът му ще трябва да правят и разширена версия, която ще се разпространява само чрез интернет. Тя ще е насочена основно към тийнейджърите и главното, което ще съдържа, ще бъдат скечове, вицове и всевъзможни други смешки. Най-вероятно завръщането на шоуто в ефир ще бъде към средата на септември.

Но екипът се събира от сега, за да бистри новата концепция. Известно е, че в обсъжданията вече не участва доскорошната заместник-главна редакторка на предаването – Лора Крумова. Както „Уикенд” писа, тя напусна Би Ти Ви още когато стана ясно, че ефирът остава само половин час.

И докато водещият се поти в студиото, музикантите и актьорите, които му правят компания пред камерите, все още са във ваканция. Певицата Прея например е на море.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече