Мария Илиева не е свалила и грам след бременността! Певицата се върна на сцената с корема от 9-ия месец (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Само няколко седмици след раждането Мария Илиева изгря в морската столица, за да изпълни най-големите си хитове. Илиева едва изчака да се възстанови физически след раждането и веднага хукна по участия. Причината със сигурност не е липса на финансови средства, тъй като бащата на дъщеря й е доста заможен.

Силно впечатление на феновете й обаче направи фактът, че за 2 месеца от раждането на малката София, певицата не е свалила и грам. Тя изглежда дори по-бременна отпреди и излезе на сцената с корем като в 9-ия месец.

Изпълнителката роди бебето София в края на юни, а в социалните мрежи заваляха честитки към щастливите родители. Те обаче бяха отправени не толкова към гордата майка, колкото към таткото на бебето. Така стана ясно, че името му е Александър Междуречки, пише „Уикенд“.

Изглежда, че Мария не е излъгала, когато сподели за втората си бременност и написа следното: „С огромно щастие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме заедно в това пътешествие, наситено с любов, отдаденост и смисъл!”. Тогава всички предположиха, че става въпрос за 3-годишния й син, който носи същото име, но всъщност изпълнителката е говорила за мъжа си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече