Андреа в ступор: Не смогва да трие „любезни“ коментари на фенове в страницата си! (Попиляват я)

0

- Advertisement -

Андреа води обречена битка, шансовете й за победа са равни на нула!

Обречена битка със собствените си фенове води чалга певицата Андреа. Щом самите й последователи в мрежата се обърнаха срещу нея и не спират да я кълват, работата е обречена. Жалко, че единственият човек, който не може или не иска да го проумее, е самата певица.

След публикуването на поредните яко фотошопирани снимки вчера, Андреа буквално не смогна да трие коментари на почитатели – от „любезни“, „по-любезни“. Без да си дава сметка, че това не е хейт, а причината е изцяло в нея и фалшивия измамен образ, който опитва да си създаде.

„С делфините плуват само най-горещите момичета“, гръмко изтряска бившата на Кубрат Пулев над една от снимките, при това на английски. Е, на английски и й беше отговорено: „Ето защо няма делфини близо до теб“… Сещате се, че не го понесе леко и моментално затри коментара.

„Къде са делфините?“, невинно я питат отдолу, но Андрейчето счете за нужно да изтрие и този въпрос.

„Еднаква си на всяка една снимка всичко което имаш сме го виждали не си интересна вече. Търси внимание по друг начин вече“, пишат й потребители. За кой ли път…

Интересното е, че Андреа сякаш се надъхва от това и с още по-зверска настървеност продължава да мята тонове „анимирани картинки“ в профила си. Сори, но тези неща няма как да бъдат наречени снимки!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече