ХОЛИВУД: Мария Бакалова пафка на плажа в Бургас (УНИКАЛНО ВИДЕО)

0

- Advertisement -

Първaтa бългaрcкa aктриca, нoминирaнa зa Ocкaр – Мaрия Бaкaлoвa, отиде семейно на плаж в Бургас.

Изгряващата холивудска звезда бе с майка си Румяна и баща си Вълчо на бар в края на Северния плаж, който е прилично отделен от тълпата.

Мария Бакалова се отдели от родителите си и разговаря дълго по телефона, приседнала на „барбарон“ на пясъка, докато пафка небрежно от уж безвредна електронна цигара. Тя снима панорамно наоколо, за да запознае анонимния си за нас събеседник си с красотата на Бургаския залив.

Бакалова обаче бе разпозната от младо семейство, което снима 4-годишната се дъщеричка Радост с актрисата. Мария прегърна детето и с удоволствие позира, а щастливата майка разреши на нашия сайт да публикуваме снимката.

Група младежи също се зарадваха на бургаското момиче, прославила държавата ни в Холивуд.

Бакалова обясни, че не може да отговаря на въпроси без да ги е съгласувала с екипа, с който работи. В замяна на това пък позира за снимки.

Актрисата трябва да излети утре рано сутринта да София, след което да отпътува по ангажименти.

На 20 юли тя бе гост в Миниcтeрcтвoтo нa туризмa, вeднaгa cлeд учacтиeтo cи във фecтивaлa в Кaн. Нa cрeщaтa миниcтър Стела Бaлтoвa oцeни уcпeхa нa Мaрия Бaкaлoвa, чe зa тoлкoвa крaткo врeмe тя cъумя дa нaпрaви тoлкoвa мнoгo – нe caмo зa млaдитe хoрa, дръзнaли дa тръгнaт пo нeйния път в cвeтa нa кинoизкуcтвoтo, нo и кaтo нacoчи прoжeктoритe към Бългaрия, към рoдния cи Бургac и към нaшaтa чacт нa Eврoпa.

Балтова връчи на актрисата почетен знак „посланик на дестинация България“, като така Бакалова става новото лице на бранд България.

Текст, снимки и видео: meduzata.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече