Съмнително! Aзис тренира на токчета (Ще участва ли Кралят на поп-фолка в мистериозното реалити на Рачков?)

0

- Advertisement -

Азис се е подложил на изключително странен спортен режим и провежда необичайни тренировки. Кралят на фолка, който напоследък напомпа завидна мускулатура, е разредил традиционните си  фитнес-занимания и ги замества с… тренировки на токчета, твърдят очевидци и прилагат за доказателство кадър, за който се предполага, че е заснет без знанието на звездата.

Това че костинбродският славей се е качил на високи токове, не е никаква изненада. Особеното в случая е, че използва стилните боти с десетсантиметрови стилети на петите за специфични тренировки по стълби и за преодоляване на различни препятствия, в което поне на пръв поглед няма никаква фитнес логика. Няма логика и в останалата част от ансамбъла на иначе изключително придирчивият към облеклото си изпълнител за тези „тренировки“– къси гащета и хавайска риза, но жегите в последните дни може и да са в основата на този избор. 

Попитан от приятели за причината за необичайните тренировки, Азис е запазил нетипично мълчание и категорично е отказал да дава обяснения, кълнат се очевидците, но изказват предположението, че това е част от подготовката на изпълнителя на „Точно в три“ за нов проект.

Какъв може да е този проект, засега можем само да гадаем, но името на звездата периодично бива впрягано като вероятен участник в какви ли не продукции, без непременно това да е истина.

Един от последните слухове е, че Азис ще бъде един от участниците в мистериозното реалити, водено от Димитър Рачков. Мълвата за него сериозно разбуни средите на родните знаменитости от сцената, екрана и интернет и все по-вероятно изглежда, че това шоу ще бъде излъчвано изключително в интернет.

Макар и все още непотвърдено, шансовете да се окаже, че негов водещ е Димитър Рачков нарастват с всеки изминал ден. Водещият на „забраненото шоу“ вече бе забелязан да снима в пълна секретност край София, където бе заснет от случайни туристи на… примитивен сал.

Непотвърден и досега слухове твърдят, че покани за участие в шоуто са получили избрани звезди на поп-фолк сцената, но също и театрални и филмови актьори и онлайн инфлуенсъри. Както много пъти досега, името на Азис задължително присъства сред споменатите, но засега самата звезда отказва всякакъв коментар.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече