Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Мегз се отказва от всичко, заряза бизнес за милиони! Участва ли в СЕКТА дизайнерката? - Новини от шоубизнеса

Мегз се отказва от всичко, заряза бизнес за милиони! Участва ли в СЕКТА дизайнерката?

0

- Advertisement -

„Скъпи приятели, след като преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, сега дойде време да кажа СБОГОМ и на прекрасната ми малка патеричка I-AM. Повече няма да създавам дрехи под никакъв бранд.“ Това съобщи Миглена Каканашева в дълъг пост в социалните мрежи. Дизайнерката е категорична, че повече няма да се занимава с мода и дрехи, отказвайки се от успешния си бизнес за милиони.

Само преди два месеца Мегз заяви и че напуска България, като смята да се пробва да живее в далечен Дубай. Сега потвърди решението си, с което озадачи феновете си и ги натъжи. А в светските среди упорито се шушука, че риалити звездата се е набъркала в секта.

Мегз не уточнява с какво точно ще се занимава и как смята да се издържа в луксозните емирства. В действителност обаче прави впечатление, че доста често споменава Бог, говори за неговата светлина, за пътя на душата и прочие религиозни философски размисли.

„Почвам да творя, затварям си очите и пред мен се появява единствено образа на Бог, който ми казва „Вече си готова”, пише Каканашева в мрежата.

Под поста й десетки нейни последователи я умоляват да напусне сектата, в която участва, и да се съвземе. „Не се заблуждавай, момиче! Така действат сектите – карат те да разпродадеш всичко материално на този свят – бизнеса си, апартамента си, колата си, и после да дариш парите за тяхното благо! Измамници са! Бягай от там“, директни са други.

Дали Каканашева се е набъркала в религиозна група, не можем да кажем. Факт е обаче, че поведението й в социалните мрежи през последните месеци е доста странно…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече