Гнусно! Сашо Кадиев окади детето с цигари! Възмути нета с това ВИДЕО

0

- Advertisement -

Сашо Кадиев втрещи с начина, по който се грижи за своята 6-годишна дъщеричка Кати. Актьорът трови детето с дима от цигарите си, които изглежда са му по-важни от чистите бели дробове на детето. Той пуши в стаята, в която е и момиченцето, без ни най-малко да се притеснява.

От начина, по който Сашо Кадиев задимява стаята, докато и дъщеря му е в нея, изглежда като че ли актьорът не е чувал за вредата, която цигареният дим нанася върху пасивните пушачи. А истината, потвърдена от всички лекари, е че техните дробове се задръстват с отрова по същия начин както дробовете на реалните пушачи. По-правдоподобното обяснение на поведението му обаче е, че актьорът, като всеки нормално развит в умствено отношение човек, е наясно с тази вреда, но въпросът не го интересува дори когато засяга собственото му дете, пише „Уикенд“.

От клип, който самият Кадиев пусна в социалните мрежи, се вижда как 6-годишната му дъщеря Кати танцува под звуците на песен на новата съдийка в „Гласът на България” – Дара.

Идеята най-вероятно е била да се направи реклама на младата певица, която единодушно бе обявена от зрителите на шоуто за най-неадекватния вариант за съдия във формата на Би Ти Ви в цялата му история у нас. Това, което най-силно направи впечатление във видеото, обаче не беше широката усмивка на Кати и нейният танц, още по-малко – песента на Дара, а че баща й пуши в стаята без никакво притеснение. Той дори показа в близък план своята цигара, докато записваше клипчето. „С Кати си денсим на DARA… После DARA се снима с Кати”, е коментарът на актьора към видеото.

„Супер сте, ама не пуши пред детето!”, „Бягай с тая цигара далеч от детето”, „Много сте сладки, ама защо с тази цигара… в затворено помещение с малко дете…”, коментираха някои от последователките на Кадиев в социалните мрежи. На повече му фенове обаче не им направи впечатление, че детето диша цигарения дим на звездата. Самият Сашо също не показа да се е впечатлил от забележките за цигарата, защото ги остави без отговор. Може и да не ги е видял.

Ситуацията в клипа навежда на мисълта, че не му се случва за първи път да пуши в затворено помещение в присъствието на детето. Ако беше така, вероятно щеше да си постарае поне да скрие цигарата си.

Синът на Катето Евро отдавна е признал, че е страстен пушач. В предаването „Преди обед”, което води в Би Ти Ви, той използва почти всяка пауза за реклама, за да излезе навън за доза никотин. Но никой досега не подозираше, че Кадиев кади и в стаята, в която е детето му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече