Разкрепостена общинарка си снимка срамотиите на работното място! (Снимките са САМО за възрастни)

1

- Advertisement -

Общинска служителка от ГЕРБ лъсна в скандални голи кадри. Снимките на Светослава Филипова са публикувани от сайта Jilo.bg по анонимен сигнал, като са правени от самата нея, и то на работното й място. Общинарката от район „Младост“ е снимала „организмите си“ и ги е разпращала на свои любоници, за да им повдигне… настроението.

На една от снимките лицето на Светослава е цялото в белезникава течност. На другите снимки е разкрачена и показва голите си срамотии.

За Светослава се знае, че е от град Неделино и е била любовница на бившия кмет на района инж. Румен Русев, който я закрилял на поста. На благата позиция да отговаря за даренията в „Младост” брюнетката била уредена от нейната леля Албена Цанова, която доскоро бе главен счетоводител на „Младост”, като управляваше „Финансово-счетоводни дейности и човешки ресурси”.

Двете имат силна родствена връзка – майката на Станислава е втора братовчедка на натирената главна счетоводителка. Албена Цанова пробутала още една своя племенница в общ. „Младост” – дъщерята на своята сестра, която работела в Търговския отдел, но и тя отдавна била махната от управата.

Другият сериозен чадър над попрезрялата палавница опъвал бизнесменът Георги Евтимов, собственик на строителната компания „Булстрой груп”, който от години играе задкулисни игрички с управата на района. Преди няколко години името му лъсна покрай грандиозен скандал със застроена градинка в най-търсената първа част на „Младост”, където вместо алеи за децата, строителят бодна скъпарски комплекс „Хармония”.

Покровителят на скандалната Светослава Филипова е известен в бизнес средите като мошеник. Георги Евтимов дължал пари на стотици хора.

Новината за палавите снимки на брюнетката обаче доведе до нейното напускане – в понеделник кметът на района арх. Стефан Стефанов й връчил заповедта, тъй като преди месец Филипова сама подала предизвестие за напускане, разкри наш източник.

Вижте скандалните кадри ТУК.

1 Коментар
  1. Румен Русев казва

    Лъжете като роми

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече