Симона Загорова и гаджето й пред раздяла! Дани Милушев става разносвач по морето (Оказа се измамник)

0

- Advertisement -

Симона Загорова и бащата на детето й са пред раздяла. Налага се Даниел Милушев да замине да работи по морето, където според добре осведомени източници си е намерил работа като разносвач.

Докато Симона си остава в София в дома на майка си, където да се грижи за бебето и да ходи по участия, гаджето й ще се бъхти като обикновен разносвач, тъй като се оказва, че няма нито образование, нито професионални квалификации. Нещо повече – Даниел Милушев е познат в Обзор, където е пребивавал няколко години, като истински мошеник, разкрива ПИК TV.

Слуховете, че е бивш полицай и че баща му също е на висока длъжност в МВР, се оказаха силно преувеличени. Всъщност в продължение на няколко години Дани е работил като сервитьор в Обзор, където бил хванат в нагла измама с оборотните пари.

В курортното градче името на Милушев не се носи с добра слава. Тези, които са имали вземане-даване с него, са възмутени от постоянните му лъжи и схеми. Често обичал да се „изхвърля“ и да се представя за такъв, какъвто не е.

Може би именно заради това тъща му Глория не го одобряваше дълго време. Певицата добре го проучила и знаела за тъмното му минало, но щерка й била толкова влюбена, че дори му позволила да я забремени.

Сега Глория е длъжна да го търпи, но била категорична – няма да й виси на гърба, а ще си търси работа – независимо дали като сервитьор по морето или докер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече