Никой не иска Гена Трайкова в телевизията! Вижте с какво се занимава днес новинарката

0

- Advertisement -

Бившата шефка на новините в Би Ти Ви Гена Трайкова се е преквалифицирала в лектор на хора с различна сексуална ориентация от най-различни възрасти. Някогашната тв звезда работи в столична фондация и е част от консултативния съвет на сдружението, което оказва помощ на изпаднали в беда хора от ЛГБТ общността. Възнаграждението не е солидно, но Гена е щастлива, че може да е в помощ на тези, които имат нужда от нея.

След като напусна телевизията, Трайкова не получила оферта за работа в някоя от конкурентните медии, пише „Уикенд“. Нейният колега, шеф и бивш любовник Венелин Петков, който бе уволнен от Би Ти Ви малко преди Гена да сдаде поста, също се е захванал с учителската професия. Петков обаче преподава в частно училище на деца между I и V клас.

Трайкова не била поканена като лектор в някой от столичните университети, където се изучават журналистически дисциплини и преподават нейни колеги. Затова откликнала на нестандартната оферта. Приятелите й казват, че се чувства щастлива на новото си работно място.

Очевидно стресът около напускането на Би Ти Ви, където Гена бе част от екипа дълги години, се е отразил и на външния й вид. Гонещата 50-те блондинка видимо се е разхубавила и отслабнала. Най-накрая тя е успяла да свали излишните килограми, с които се бореше през последните 5 години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече