Тежък инцидент! Рапърът Устата едва не бе смазан от автобус! Колата му – на хармоника (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Тежък инцидент претърпя рапърът Иван Динев-Устата. Популярният изпълнител едва не бе премазан от автобус, който се блъска в автомобила му. Звездата оцелява по чудо и твърди, че се е спасил единствено благодарение на Бог.

Инцидентът се случва преди седмица в района на гр. Раднево. Устата изчаквал преминаващ с предимство ТИР с ремарке зад друг автомобил, когато чува силен стържещ звук от железа.

„Помислих си: ,,Нещо май не е наред със спирачките на този ТИР“. В следващия миг последва толкова силен удар отзад в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми отпред. Мислех си единствено: ,,Няма ли да спре най-накрая всичко това?!“.

Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта… просто нямах сили“, спомня си за ужаса Устата в пост в социалния си профил. Когато се окопитил, първо попитал за кучето си, което пътувало с него – слава богу, то се отървало без наранявания.

„Казаха ми, че ме е ударил автобус. Нямам представа защо така стана, шофьорът ли се е разсеял или автобусът не е бил изправен, надявам се следствените органи да изяснят причината. Сега съм просто смирен и благодарен на БОГ, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора“, щастлив е рапърът.

Той не разкрива дали все още се намира в болница и в какво здравословно състояние е. Уточнява единствено, че пробата му за алкохол е отрицателна, както и тази на останалите водачи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече