Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Краят на Цитиридис! Любо Нейков сменя гърка (+ Защо съкратиха шоуто наполовина) - Новини от шоубизнеса

Краят на Цитиридис! Любо Нейков сменя гърка (+ Защо съкратиха шоуто наполовина)

0

- Advertisement -

Любо Нейков и „Комиците” заемат мястото на Николаос Цитиридис в Би Ти Ви от 14 юни. Последното предаване на гръка е предвидено за 11 юни. След това шоуто му излиза във ваканция и ще бъдат излъчвани само негови повторения на обяд. Не е ясно дали ще се завърне с нов сезон наесен.

Екипът на Цитиридис ще бъде разпуснат само 3 седмици след като вечерното шоу бе съкратено наполовина. Това стана на 24 май. Телевизионното предаването бе орязано от час на 30 минути с обяснението, че трябва да бъде освободен прозорец за късните новини, които вече започват в 23 часа вместо в 23,30, както досега. В Би Ти Ви били убедени, че преди предсрочните избори през юли хората се интересуват от новини повече от обикновено, затова решили да им дадат възможност да ги гледат в по-ранен и съответно по-удобен час.

В същото време имаше обещание отрязаният половин час от шоуто да продължи да се снима, само че да разпространява през интернет. Още тогава тази промяна в програмата на телевизията бе разчетена като последно предупреждение за уволнение на Цитиридис, пише „Уикенд“.

И ето, че 3 седмици по-късно опасенията се потвърждават. Николаос Цитиридис и неговите колеги слизат от ефир, а на тяхно място ще вървят повторения на стари предавания на „Комиците”. Шоуто на Любо Нейков бе спряно от Би Ти Ви преди време, но от актуалния тв сезон бе върнато в ефир и резултатите му се оказват доста добри. Затова било предпочетено за запълване на вечерния часови пояс пред повторения на предаването на гръка.

Към момента официалната версия е, че вечерното шоу на Цитиридис излиза в лятна отпуска. Прави обаче впечатление, че ваканцията идва твърде рано. Миналата година екипът бе разпуснат чак в средата на юли – цял месец по-рано от сега. Това бе предсрочна ваканция заради голям брой заболели от Ковид-19 сред работещите в предаването. Предшественикът на Цитиридис – Слави Трифонов, пък ваканцуваше единствено през август. Същото бе предвидено и за по-младия водещ, но за телевизията се оказва по-евтино да работи без него, отколкото да го финансира. Така че ранната отпуска тази година е твърде подозрителна и не е ясно дали няма да продължи и след края на лятото.

Отдавна се говори, че „Шоуто на Николаос Цитиридис” прави твърде нисък рейтинг на фона на вложените в него пари. Затова предаванията стават все по-малко и все по-кратки. Гъркът има и зимна, и лятна дълга отпуска. Тази зима той си беше вкъщи през целия януари, сега пък се гласи за ваканция през половината юни, целите юли и август и част от септември. Това означава, че водещият е извън ефир в една трета от годината.

И не е сигурно дали наесен ще се завърне на работа на същата позиция. Едва ли ще бъде окончателно освободен – Би Ти Ви е инвестирала твърде много в лансирането му като звезда и трудно ще се откаже от продукта, който е създала. Ако се лиши от Николаос, ще трябва за налива още пари в изграждането на ново популярно лице за ефира си. Ето защо се смята, че ако решат да спират окончателно вечерното шоу, най-вероятно ще намерят нова позицията на водещия му, за да използват неговата популярност.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече