Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Геро разочарован от Слави, играел игрички! Актьорът бойкотира изборите заради Дългия - Новини от шоубизнеса

Геро разочарован от Слави, играел игрички! Актьорът бойкотира изборите заради Дългия

0

- Advertisement -

Актьорът Герасим Георгиев-Геро изрази разочарованието си от родните политици и от изминалите избори. Той не скри, че се чувства отвратен от „игричките, които играят“, и заяви категорично, че отказва да даде своя вот на предсрочните избори.

„Просто вече не знаеш тези хора на какво си играят, говорят си през интернет всички, а най-неприятното е, че не отиват на добре нещата за нас, обикновените. Защото хора, за които си дал гласа си и си им се доверил, правят глупости. На последните избори гласувах и какво стана? Нищо! Връщат си мандатите, все едно си играйкат“, споделя Геро.

Той не спомена конкретни имена, но за всички стана ясно, че визира Слави Трифонов и партията му „Има такъв народ“. Геро дълги години работеше за Дългия – той бе част от „Ку-ку бенд“ в периода на „Хъшове“ и „Каналето“, а преди това са били съученици в Музикалното училище в Плевен.

През годините Георгиев не криеше симпатиите си към Трифонов и неведнъж се е включвал в турнетата му. Той винаги е бил лоялен към Слави и още когато водещият сформира партията си, Герасим споделил пред колеги, че смята да му се довери. Затова няма и съмнение към кого са насочени укорителните му думи.

Още повече, че „Има такъв народ“ отговаря на описанието „връщат си мандатите“ и „говорят си през интернет“. Именно Слави използва редовно социалните мрежи, за да изразява позицията си и дори в деня на самите избори той избра да говори през Фейсбук, вместо да се срещне лице в лице с избирателите си.

Близки до Геро разкриват, че актьорът бил шокиран от поведението на Трифонов и безкрайно разочарован. „Вярвах в него, смятах го за доблестен. А и той започна да играе техните игрички. Не го очаквах точно от него, но явно онзи Слави, когото помня, вече го няма“, ядосвал се комикът пред колеги.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече