Щерката на Добромир Гущеров вдига две сватби! Светлана и Християн не са поканени

0

- Advertisement -

Втора сватба вече подготвя доведената дъщеря на Добромир Гущеров – Мартина Руменова. Тези дни тя официално сключи брак с дългогодишния си приятел – футболиста Димитър Евтимов, на скромна церемония в бяла семпла рокля. На сватбата не присъстваха доведеният й брат Християн Гущеров, нито съпругата му Светлана.

Show.bg научи, че младото семейство подготвя и втора сватба, която ще бъде по-мащабна и пищна. На нея ще присъстват всички близки и приятели на Мартина и Димитър, които не са успели да ги уважат заради пандемичните ограничения. По информация от сигурни източници Християн и Светлана Гущерови не са поканени и на второто тържество.

„Мартина никога не е била близка с Християн, дори открито го избягва и неглежира“, разказват приближени до фамилията. Бащата на Хриси пък бил в много добри отношения с щерката на втората си съпруга и навсякъде се хвалел колко умна и възпитана дъщеря има. Християн, който винаги се е чувствал недооценен от баща си, ревнувал от Мартина и също не я харесвал.

Затова и не било изненада за никого отсъствието на Християн Гущеров от сватбената церемония.

Мартина и Евтимов сключиха брак на 29 май. Почетен гост на церемонията бе тяхната 1-годишна дъщеричка Диана, кръстена на майката на Мартина.

Диана и Добромир Гущеров сключиха брак преди 6 години на двойна сватба със сина на бизнесмена – Християн Гущеров, и фолк певицата Мария. Две години по-късно милионерският наследник се разведе и се ожени за плеймейтката Светлана Василева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече