Това са последните думи на Лорина Камбурова в нета! Младата актриса разплака мрежата

0

- Advertisement -

„Когато осъзнаете колко е ценен животът ви, вътрешната ви светлина ще заблести и ще озари света. Когато осъзнаете цената на душата си, благодарността ще се превърне във вашата втора природа. Когато осъзнаете колко много любов има вътре във вас, започвате да се изцерявате.“

Това са последните думи на актрисата Лорина Камбурова в мрежата. 30-годишната звезда от „Скъпи, наследници“ ни напусна след 1-месечна битка в москосвска болница с вирусна пневмония.

Лорина е имала сериозни здравословни проблеми от малка и имала нужда от трансплантация, разкри нейната приятелка и колежка Рая Пеева. Дробовете й са били прекалено слаби и не са успели да се справят с инфекцията.

От московската клиника увериха, че през последния месец са правели всичко възможно, за да облекчат състоянието й. Имала подобрение, но малко след това се усложнила и я приели в реанимация.

Посолството ни в Русия е изцяло ангажирано с осигуряване на възможност за бързо извършване на необходимите процедури и изпращане на тленните останки на Лорина до България.

Show.bg изказва своите съболезнования на опечалените.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече