Цвети на Криско прекали с хиалурона! (горната й джука е като ужилена)

0

- Advertisement -

Цвети Петрова шашна с подута като от ужилване устна!

И половинката на Криско не остана по-назад, а се сурна по масовата напоследък мания към обезобразяване. Цвети Петрова, която е една от най-естествено красивите мацки у нас, се загрози тотално.

Снощи тя постна своя снимка, на която горната й устна е подута като след ужилване. Съмняваме се Цветелина да е пострадала в „сблъсък“ с пчела, така че очевидно става дума за непремерено количество хиалурон в джуките, особено в горната.

Фактът, че тя изглежда два пъти по-обемиста от долната, изобщо не се хареса на феновете. Мнозина я порицаха за това, че зорлен се прави на пластмасова кифла и се загрозява.

„Защо го правиш бе, момиче?! Защо, след като Бог ти е дал природна красота?! Разбираме да си Светлана Гущерова, Джулиана Гани, Моника Валериева и други, които са имали крещяща нужда от пластики, че всички ги знаем какви са били… Но ти?!“, коментират потребители в мрежата.

Не е изключено стремежът на Цвети към „подобрения“ да идва и от ревност към Криско, който постоянно е заобиколен от атрактивни гърли. И сега, когато ежедневието на жена му е заето предимно с децата, тя да изпитва типичната женска несигурност. Казва ли ти някой…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече