Даниела Тренчева била танцьорка с „допълнителна консумация“ (Водещата едва се отървала)

0

- Advertisement -

На крими журналистката Даниела Тренчева неведнъж й се е налагало да се превъплъщава в различни роли, за да прави разследващите си репортажи.

Един от най-запомнящите се моменти в началото на кариерата й бил, когато трябвало да се представя за танцьорка на пилон. Тогава Даниела получила информация, че в нощните заведения в курорта Боровец се наемат непълнолетни момичета за стриптийзьорки с „допълнителна консумация”. Журналистката искала да разплете схемата, затова се престорила на девойка, която си търси подобна работа. По това време още не била известна и никой не я разпознавал.

Тя се явила пред човека, който наемал момичетата, с молба да я вземе на работа. Макар че била на 26 години, настоящата тв звезда се представила за 17-годишна тийнейджърка. Излъгала, че майка й не знае с какво се занимава, а сутеньорът казал, че ще й направи фалшива лична карта. Уговорката била половината от заработеното да отива за него, а останалите пари при нея.

На въпроса на „кандидат-танцьорката” дали ще имат защита от страна на униформените, мъжът отговорил утвърдително. Той дори се изпуснал и поименно казал кои полицаи са замесени в далаверата, пише „Уикенд“.

Доста от хората, за които журналистката е правила разследвания, впоследствие са влизали в затвора или са получавали условни присъди. Тя е споделяла, че поради естеството на работата си неведнъж е получавала заплашителни съобщения  – за щастие, нито една от заканите срещу нея не е реализирана.

„Някои колеги се измориха, други се изплашиха. Аз нямам случай, върху който да съм почнала да работя и после да съм спряла поради натиск или страх. Обикновено много късно разбирам къде съм нагазила. Eдва когато започна да получавам заплашителни есемеси например. За тези, за които смятам, че имам основания да се притеснявам, полицията знае. С други, които са просто жлъчни и целят да ме обидят, не да ме заплашат, въобще не се занимавам”, разказвала е Даниела за перипетиите в професията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече