Арабски шейх прикотка Мегз в Дубай! Дизайнерката крие заради преклонната му възраст

0

- Advertisement -

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз заживя в Дубай. Това съобщи самата тя пред последователите си в социалните мрежи, като оправда решението си с желание за промяна и професионално развитие.

„Началото на годината бях в Дубай за 15 дни и много ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот – не за почивка. После си казах – “ох, отивам пак да видя мога ли да живея там”. И изкарах още месец. Много ми хареса пак. Сега се завърнах отново. И ще видим. Ще си идвам често и в България, разбира се. Все пак там е работата и близките ми“, сподели Мегз.

Източници на Show.bg обаче разкриват, че мъж се крие зад решението й да остане в Дубай. И то доста по-възрастен от нея. По време на една от екскурзиите й до емирствата, Каканашева се запознава с неприлично богат арабски шейх. Милионерът бил на около 60+ години и обещавал да я позлати, ако се премести да живее при него. Бил готов и да инвестира крупна сума в бизнеса й.

В началото Мегз се дърпала, но покрай проблеми с данъчните, майка й я убедила, че ще е по-добре да се покрие за известно време.

Каканашева не е от суеверните и няма проблем да разкрива пикантни подробности около лични си живот. Сега обаче предпочела да запази в тайна новата си връзка, защото се срамува от възрастта на шейха.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече