Нора Недкова си смени физиономията, преигра с филтрите!

0

- Advertisement -

Визията на Нора Недкова няма нищо общо с реалността! Една от най-одумваните плеймейтки Нора Недкова така преигра с филтрите, че тотално си смени физиономията.

Снощи тя публикува поредния си фотос от елитно заведение, от който обаче ни гледа някакво друго момиче. Норчето така е изпилило и смалило носа си, че някои от потребителите повярваха, че се е подлагала на ринопластика подобно на Камелия, Преслава и други певачки.

Телевизионни появи на Недкова обаче доказват обратното и явно засега поне тя разчита на програмките на фотошоп за разкрасяване. Овалът на лицето й също е подобрен, като се вижда, че е наблегнала на скулите.

Нора Недкова е една от онези гърли, които всячески показват, че се срамуват от истинското си Аз. Знаем как е изглеждала тя преди конкурса Мис Плеймейт – съвсем обикновено и дори незабележимо момиче с възтесни устни и кръгловато лице.

Първото, което Нора направи, е да си сложи солидна доза хиалурон в джуките, иначе нямаше как да припари до конкурса. За пари тя не се тревожи – нито преди, нито сега. Знаем, че се радва на богат татко, който задоволява повечето й прищевки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече