Майката на президента недолюбва Деси Радева! Станка предпочита бившата си снаха

0

- Advertisement -

Майката на президента Румен Радев вече е в крак с новите технологии. Отскоро тя борави със смартфон и вече се подвизава в социалната мрежа Фейсбук. Пенсионерката Станка се е сприятелила в интернет пространството с бившата си снаха Гинка Кесякова. Както и с нейната майка Добринка. От списъка й с приятели обаче липсва настоящата жена до сина й Десислава Радева. Както и роднините на първата дама.

80-годишната Станка, която продължава да живее в къщата си в хасковското село Славяново, общува чрез Фейсбук и със своите внучки Дарина – президентската щерка, и София – дъщеря на каката на Радев – Лозана. Станка поддържа контакт и със своя зет, мъжа на Лозана, Игор.

Гинка Кесякова

Не е ясно обаче защо Деси не е в приятелската й листа. Местни твърдят, че първата дама не е идвала в Славяново и досега не са я виждали на живо. Въпреки че Румен Радев намира време поне по няколко пъти в годината да отиде на посещение в родния си край, било то по официален повод или заради лична причина, досега Десислава не е била засичана да го придружава там, пише в. „Ретро“.

В същото време обаче видно майката на Радев таи топли чувства към бившата си снаха – банкерката Гинка. Пенсионерката трудно преживяла развода им със сина й. Още след встъпването му в длъжност на „Дондуков“ 2 в тв репортаж майка му Станка показа снимки на семейството, които все още пази в дома си. Неизменна част от тях е и бившата й снаха Гинка. Такива с настоящата Десислава обаче не висят по стените на къщата им.

След смъртта на съпруга й Георги Станка имала възможност да заживее при сина си във вила „Кaлина“ в резиденция „Бояна“, но предпочела да остане сама на село, защото не искала да се натрапва при него и Десислава.

Станка Радева е бивша счетоводитепка, а сред местните в село Славяново се ползва с голям авторитет. Определят я като много трудолюбива, скромна и честна жена. Откакто се пенсионирала, се грижеха за градинката си със зеленчуци и цветя. Чакала внуците с нетърпение през летните ваканции. Къщата имала нужда от ремонт, защото след опустошителен пoжар преди години с покойния й мъж не могли да възстановят щетите напълно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече