Водещата Лиляна Боянова неузнаваема! (Наблъска си солидна доза хиалурон и филъри)

1

- Advertisement -

Водещата на новините по Би Ти Ви Лиляна Боянова е станала неузнаваема. Ако не прочетете името й над профилната снимка в мрежата, със сигурност няма да познаете, че това е тя.

Лилито се появи пред потребителите, сякаш участвала в предаването „Пълна промяна“. Най-очебийната разлика е в устните й, които не са обработени само с програмките за фотошоп. Видно е, че водещата се е решила да си сложи хиалурон.

Друг е въпросът, че тук май е следвала правилото „като ще е гарга, да е рошава“ и е наблъскала повече от милилитър. Джуките й са огромни в сравнение с натуралните й дадености.

Лицето на Лиляна Боянова изглежда страшно опънато, но в случая не можем да твърдим със сигурност дали става дума за използването на филъри или обикновени филтри на телефона.

Боянова е на 37 години и е съвсем естествено възрастта вече да си казва думата. Тя е млада, но знаем, че от 25 години нагоре кожата започва да старее. По-бавно или по-бързо зависи до голяма степен от гена.

За разочарование на Лилито обаче, повечето от потребителите в мрежата не харесаха новите й джуки. Които, по думите им, я вкарали в пластмасовата масовка и обезличаване, от които излизане няма.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече