Преслава уволни стилиста си след скандал за пари

0

- Advertisement -

След шумен скандал Преслава се радели с дългогодишния си стилист Стоян Апостолов (Стоянски – както е по-известен). Причина за разлъката са пари, твърдят запознати със стила на работа на Стоян, научи Show.bg

Името му и друг път е свързвано с измами. Негови клиенти се оплакват, че ги завлича с големи суми пари, а в началото на съвместната им дейност често обещава да се грижи за визията им без стотинка,  а звездите да го рекламират.

Глория преди години се раздели със Стоянски поради същата причина. И до днес примата на попфолка не иска да чува името му, камоли да го вижда.

„Стоянски върти измами с големи суми пари. Самият той не е регистрирал фирма, или ако има такава тя не отчита обороти, което означава, че мами държавата и не плаща данъци. Моделки споделят, че по време на ревюта дори им е крал хонорарите“, разказва негов колега, който допълва, че всички в бранша знаят за измамите на Апостолов.

Той се представя за стилиста на звездите, но все по-малко са тези, които му се доверяват, а още по-малко са тези, които изобщо са чували за него.

Преди време избухна скандал, в който бе замесена отново Преслава. Тя бе поверила визията си на Стоянски за снимките на клип, но се оказа, че стилистът е окрал едно към едно стайлигна на Ева Мендес.

Стоянски е работил известно време във Франция, но се прибира скоропостижно в България, без да дава обяснение защо се е наложило да напусне столицата на модата. Досещате се, нали?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече