Сравниха Никол Станкулова с восъчна кукла! (Виж я тук)

0

- Advertisement -

Синоптичката Никол Станкулова винаги е предпочитала да е естествена!

Естествеността и натуралната красота винаги са били запазена марка на синоптичката Никол Станкулова – поне това твърдеше самата тя. Във времето се появяваха снимки, доказващи лека намеса в устните и скулите й, но красавицата твърдо отричаше всичко.

Тези дни обаче потребителите в мрежата я сравниха с восъчна кукла. Факт е, че на последните фотоси Станкулова наистина прилича на такава. Снимките са от фотосесия за реклама на бижута, но солидната им обработка буквално бие на очи, видя Show.bg

Никол е още млада и не би трябвало кадрите да са „пипани“ толкова, колкото на една Илиана Раева например, но това е факт. Ако се вгледате добре в лицето, деколтето и ръцете на Станкулова, ще видите, че наистина повече приличат на статуя в музей, отколкото на човешки.

„Красота, красота, но сигурно и Николчето е започнала да си намира кусури. С всяка една изминала годинка се образува я по една бръчица, я нещо се отпуска. Каквато е суетна, не биваше да критикува филтрите, че и тя опря до тях“, шушукат потребителки в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече