Лице назаем! Това Камелия ли е или я подмениха?!

0

- Advertisement -

Да, това е Камелия, или поне името й засега остава същото…

Сигурни сме, че лицето, което ви се усмихва от снимката, в първия момент ви е хвърлило в недоумение. Коя е тази чаровна дама, са се питали повече от половината от вас. Сигурни сме, защото и ние от Show.bg направихме същото.

После обаче погледът ни услужливо се стрелна в посока към името на красавицата, където ясно и отчетливо пише „Камелия“. Да бе, същата е – нашата си поп фолк певица Камелия.

Онази, дето си отряза носа, напълни си устните и окончателно скъса със собствената си самоличност, пише HotArena.net. Защото такава драстична промяна на Запад сме виждали единствено в програмите за защита на свидетелите. Където обаче хората си сменят физиономиите, за да оживеят!

А какъв е проблемът при Камелия, така и не става ясно. Прехвърлилата половин век певица явно е изпаднала в такава криза на възрастта, че не вятър, ами тайфун я е отвял.

Доскоро тя се броеше за една от най-горещите и желани жени у нас. Мацка, която въпреки лазарниците, спокойно слагаше в малкия си джоб 20-годишните попълнения на Пайнер.

Макар че продължават да я обичат, верните фенове на Камелия не крият разочарованието си, че повече никога няма да я видят. Не и такава, каквато беше. И каквато си я искаха…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече