Гаджето на Мария Бакалова е би! Няма проблеми!

0

- Advertisement -

Това, че Мария Бакалова не успя да грабне Оскар, не накара хората да забравят за нея. Напротив, появата й на червения килим зададе много въпроси около красивата нашенка.

Едни заговориха за таланта й, други за роклята й, трети за изказването на Брат Пит. Но може би най-голямата част от публиката се заинтересува от Кейд Хъдсън.

Лъскавият тип, с когото Мария се появи под ръка на награждаването, никак не е случаен. Името му е добре познато в Холивуд. За връзка помежду им се говори обаче не от вчера или днес. Топлите им чувства бяха изловени в кадър още в края на миналата година. Тогава Мария застана твърдо на тезата, че са само колеги и приятели. Но явно нещата са преминали тази граница.

По-интересното в случая е, че Хъдсън си пада не само по красиви жени. Преди известно време той беше забъркан в скандал заедно с пробиващ актьор. Продуцентът му бил изпращал съобщения с недвусмислен интерес за взаимна консумация.

До голяма скандал така и не се стигна, защото богатите приятели на Кейд му помогнаха всичко да се потули. Той премести бизнеса си на Стария континент, където срещна и Бакалова. Така събитията за нея скоростно се завъртяха, че да се стигне чак до вечерта на Оскарите.

Прегледана: 1006

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече