Гаджето на Мария Бакалова е би! Няма проблеми!

0

- Advertisement -

Това, че Мария Бакалова не успя да грабне Оскар, не накара хората да забравят за нея. Напротив, появата й на червения килим зададе много въпроси около красивата нашенка.

Едни заговориха за таланта й, други за роклята й, трети за изказването на Брат Пит. Но може би най-голямата част от публиката се заинтересува от Кейд Хъдсън.

Лъскавият тип, с когото Мария се появи под ръка на награждаването, никак не е случаен. Името му е добре познато в Холивуд. За връзка помежду им се говори обаче не от вчера или днес. Топлите им чувства бяха изловени в кадър още в края на миналата година. Тогава Мария застана твърдо на тезата, че са само колеги и приятели. Но явно нещата са преминали тази граница.

По-интересното в случая е, че Хъдсън си пада не само по красиви жени. Преди известно време той беше забъркан в скандал заедно с пробиващ актьор. Продуцентът му бил изпращал съобщения с недвусмислен интерес за взаимна консумация.

До голяма скандал така и не се стигна, защото богатите приятели на Кейд му помогнаха всичко да се потули. Той премести бизнеса си на Стария континент, където срещна и Бакалова. Така събитията за нея скоростно се завъртяха, че да се стигне чак до вечерта на Оскарите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече