Ковид донесе смърт и в семейството на Азис! Взе баща му!

0

- Advertisement -

Попфолк идолът Азис преживява изключително тежък период в личния си живот.

Макар и да не го коментира на всеослушание, той е потънал в печал заради загубата на баща си.

Възрастният мъж е бил с положителен тест за коронавирус. Той дълго време неглижирал състоянието си, докато се стигне до момент, в който и лекарите не били в състояние да го спасят.

Именно непреодолимата загуба отнела блясъка в очите на Азис. Въпреки че той се появи на екран по време на последното издание на шоуто „Като две капки вод“, хората, които го познават, веднага разпознаха, че нещо не е наред.

Той изглеждаше унил, отпуснат, без хъс и без желание за сценични изяви. Беше там, защото договорът го задължава. Но духът му със сигурност не беше с него.

Мнозина веднага навързаха лошото настроение на Азис от последните седмици с влошеното здравословно състояние на баща му. Оправдаха го и за словесната конфронтация с Фънки. Все пак един от най-близките му хора е берял душа, говорят онлайн за драмата в живота на Азис.

Това, което се знаеше за родителя, беше, че до последно отказвал на сина си да се премести в София. Живеел в китната си къща в Костинброд и дума не давала да се изрече да дойде за постоянно в шумната и мръсна София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече