Жестокост към животни в „Един за друг“! Зрители на бунт: Спрете предаването! (СНИМКИ)

1

- Advertisement -

„Спрете предаването! Сезирайте СЕМ! Сезирайте агенциите за защита на животните! Това е диващина и мерзост!! Как не ви е срам да измъчвате по този начин невинните същества и то в национална телевизия в ефирно време“, гневят се зрители на нашумялото романтично риалити „Един за друг“.

Повод за бунта бе вчерашният епизод, в който дамите трябваше да стъпват в аквариум с различни животни – мишки, жаби, хлебарки и бели червеи. Най-много възмущение предизвикаха стъклените кутии с плъховете, които видимо агонизираха.

Животните бяха затворени без въздух, докато някоя от участничките не даде грешен отговор на въпрос от обща култура. Тогава аквариумът се отваряше, но не за глътка въздух за тварите, а за да стъпи дамата вътре с двата крака. Според условието участниците трябва да издържат при животните в продължение на минута.

От кадрите се виждаше, че някои от мишките са в полуживо състояние заради липсата на кислород. По същата причина голяма част от червените бяха почернели, а стените на аквариумите бяха запотени.

„Не разбирам за какво наричате това шоу „най- позитивното“, като има епизоди, в които животните са използвани като вещи? Не виждам нищо позитивно в това да не зачиташ нечий живот – било то на мишка, змия, таралеж или друго същество“, пишат зрители на страницата на шоуто.

„Ето това е уплашеното лице на грозното ви предаване! Уплашени са, може да ги нараните и заслужавате да ви свалят от ефир заради това!“, бясна е зрителка, публикувала снимка на агонизиращите мишки. Тя се закани още днес да пише до отговорните институции.

1 Коментар
  1. Маджарова казва

    По – голяма тъпотия е трудно да си представиш,напълно бездарно поколение нахлу в телевизията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече