Половинката на Рачков луда от ревност! Следва го навсякъде (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Луда ревност тресе половинката на Димитър Рачков – Анита Димитрова. Със своите едва 23 години и изключително красива външност, Анита би могла да има всеки мъж, но тя се чувствала несигурна и постоянно подозирала комика в изневери.

Блондинката била толкова обсебена от актьора, че го преследвала навсякъде – била с него на всяка репетиция, винаги в публиката по време на лайфовете и дори по кафета с приятели. Неслучайно аверите му тайно я наричали „ваденката“.

На самия Рачков в началото му било приятно да го ревнуват, но с течение на времето и на него започнало да му дотяга постоянното й присъствие.

Той дори я подканил да излиза по-често с приятелки или да си намери някакво странично занимание, но Анита предпочитала да кисне в апаратната и да го наблюдава, докато текат репетициите.

Близки до Рачков пък шушукат, че ревността й не била съвсем безпочвена. Той често й давал поводи, като се закачал с дамите от екипа.

Отделно Анита се дразнела, че нито веднъж не споменал за съществуването й в „Забраненото шоу на Рачков“, а в същото време бившата му Мария Игнатова вече на няколко пъти влизаше в сценария.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече