Застаряващата любовница на Ричи Алибегов е съсипана от връзката му с Деница Сачева

0

- Advertisement -

След разкритието за любовния роман между министърката в оставка Деница Сачева и главатарят на ресторантьорите – Ричард Алибегов, Show.bg научи още пикантни подробности за връзката им, която, оказа се е  заформена в любовен триъгълник.

Потърпевша в случая се оказва жената до Ричи – Аделина Захариева. От години двамата живеят на семейни начала. Служители шушукат, че Ади се е разделила с бащата на детето й, който е създал веригата ресторанти Рафи. Известният в бранша като Митко Лудия е човекът налял парите в бизнеса, а цялостната концепция е на Ади. В началото Ричард Алибегов е скромно сервитьорче в първото им заведение. Тогава няма нищо общо със сегашната си визия – напомпани мускули и дълга  грива.

Така или иначе, успява да завърти главата на доста по-възрастната от него Аделина, която вече има дете и скучае от семейния живот. Между двамата пламва любовната искра и скоро заживяват заедно. Въпреки раздялата с Митко Лудия, Ади запазва добри отношения с него, дори прави Алибегов съдружник във фирмите на бившя си. Така започва „звездната“ кариера на Алибегов.

Връзката му с Деница Сачева буквално побъркала Ади. Служители на Рафи издават, че тя има проблеми с нервите, както и с любовта към забранени субстанции, нещо, което не бихме могли да твърдим категорично.

Дали Ричи ще се завърне отново в любовното ложе при Ади, или ще предпочете пухкавата Деница ще покаже времето. Въпросът дали Сачева привлича физически мачото, или невзрачната добричлийка, която има вид на руска колхозничка, е само начин той да постига целите си също е загадка. По време на най-коравите мерки срещу пандемията, Алибегов не излизаше от кабинета на Бойко Борисов и социалният министър Деница Сачева, с която мътеха мерките и паричните обезщетенията за хората в бранша. Именно тогава е станала заварката между тях.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече