Бившият на Мария Илиева се върна у нас! Бащата на сина й започна собствен бизнес (Вижте с какво се занимава)

0

- Advertisement -

Бившата половинка на поп певицата Мария Илиева и баща на първородния й син – Георги Михайлов, се завърна в България с новото си семейство. Ексфутболистът и съпругата му Владислава са стартирали собствен бизнес с намерението да се установят у нас завинаги.

Те се отказали от идеята да живеят в Белгия не защото там не им провървяло, но и заради 3-годишния Александър. За да може да го вижда редовно и да бъде част от живота му, Георги Михайлов избрал да живее в България.

Михайлов и Владислава имат онлайн магазин за био натурални сокове. Продуктите им са обработени чрез студено пресоване и пастьоризиране, като по този начин се запазват максимално витамините и другите полезни съставки на плодовете в сока.

Прохождащият им семеен бизнес към момента не им носи завидни печалби, но двамата се надяват да се разрасне. Разчитат и на оборот от високите цени на продуктите – 250 мл сок струва близо 5 лева!

Според добре осведомени източници Илиева изцяло подкрепяла бизнес начинанията на Георги Михайлов и дори предложила да инвестира в идеите му. Владислава обаче не била съгласна.

Припомняме, че Мария и Георги Михайлов имаха връзка в продължение на няколко месеца през 2017 г. Малко след като певицата забременя обаче, бившият футболист я остави. В Беглия, където следваше, се запозна с Владислава и създаде ново семейство. Двамата имат момиченце на годинка.

Илиева и Георги поддържат добри отношения, а малкият Алекс вече няколко пъти ходи на гости на татко си. След решението на Михайлови да се върнат у нас, Мария е доволна, че синът й ще изгради стабилна връзка с баща си.

Михайлов залага на доста високи цени

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече