50-годишната Камелия се прави на 17-годишна! (удари в земята и Андреа)

0

- Advertisement -

Откакто си отряза носа, Камелия изгуби връзка с реалността!

Да пооправиш малко кожата си или някой и друг лек недостатък на снимка е ок, дори е препоръчително. Еле щом си публична личност, пък и фотошопът е създаден с тази цел. Но от 50-годишна да се престориш на 17, че и да се пуснеш пред хиляди в мрежата, това вече е смешно.

Визираме чалга дивата Камелия, която след шокиращото решение да си отреже носа, май си изгуби и акъла. На последните й фотоси във Фейсбук буквално не е тя. Както и да я гледаме, под какъвто и да е ъгъл и от каквото и да е разстояние – не! Не е същият човек и точка.

Очевадно е, че Камелия е нападнала и експлоатира до дупка програмките за подмладяване, в които има опция да се видиш и като тийнейджър. То хубаво да се видиш, ама да се изтипосаш пред феновете и да ги лъжеш, че това си ти в реално време, не е ок.

Устните, носа, очите, скулите, да не говорим за овала на лицето и кожата на Камелия – нищо по снимките не е нейно. Мнозина вече я подкачат, че успя да удари в земята дори Андреа, която си е болна на тема фотошоп от време оно.

Жалкото е, че през годините досега Ками никога не беше показвала липса на самочувствие и комплекси. Затова и бе една от любимките на публиката – винаги естествена и в непресторена хармония със себе си.

Дали фактът, че чукна половин век изведнъж я промени, или в главата й се случва нещо друго, не е ясно. Но едно е сигурно – певицата завинаги изгуби автентичността, харизмата и сексапила си. Уви…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече